KVALITETSMALER I SYDDJURS OG OMEGN

Malerfirma Jeppe Just

Maler​firma Jeppe Just har en historie, som går langt tilbage. Vi er et familieforetagende, som har gamle, stolte rødder i det gamle håndværk, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Som malerfirma med flere generationers erfaring har vi kompetencerne til at varetage maleropgaver af enhver art. Ingen opgave er for stor eller lille.

De gode, gamle værdier i nutidigt og smart malerfirma

De gamle værdier, som malerfirmaet i sin tid på grundlagt på, er de selvsamme, som vi i dag lever efter og udfører malerarbejde efter. Vi har således kvalitet, tillid, grundighed som vores kerneværdier. Dertil er vi effektive, hvilket betyder, at du som kunde ikke behøver vente længe, førend du kan tage dit nymalede rum i brug.

I dette malerfirma er der intet sløseri eller løben-om-hjørner. Vi klatter ikke tiden væk men er et seriøst malerfirma med respekt for vores kunder og deres hjem. Malerfirma Jeppe Just udfører malerarbejde af høj kvalitet og soliditet – hver gang.

Et af de bedste malerfirmaer i Danmark

Hos Maler Jeppe Just efterstræber vi at være en af de førende malerfirmaer inden for faget på landsplan. Vores stræben efter at levere det bedste produkt til vores kunder, og derved være et foretrukket malerfirma i Aarhus og omegn, har bragt os vidt. Vi har for eksempel været til DM Skills i 2007.

Med Malerfirma Jeppe Just er du med andre ord garanteret gode og flotte løsninger af høj kvalitet.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!