maling af døre

Maling af døre og vinduer

DØrmaling

Faguddannede malere i Aarhus og omegn

Hos Malerfirma Jeppe Just klarer vi alt arbejdet i forbindelse med maling af døre og vinduer. Vi har mange års erfaring med at give huse nyt liv, så vi kan komme dig til undsætning, når malingen skaller af og ser trist ud.

Vores faguddannede malere kører ud til dig, der bor i nærheden af Randers, Hornslet, Aarhus og omkringliggende byer. Vi maler både for private, erhvervskunder og det offentlige.

Har dine døre og vinduer brug for en klat maling?

Som professionelle malere har vi set mange vinduer og døre, der har trængt til en klat maling. Vi kan derfor hurtigt give et kvalificeret bud på, om dit hus har brug for maling af døre og vinduer.

Vi kan ikke give en fast tommelfingerregel for, hvornår døre og vinduer skal males. Vi kan dog uden tvivl sige, at vind og vejr langsomt vil nedbryde malingen udvendigt. Især de syd- og vestvendte vinduer får en hård medfart af solen.

Vi kan tjekke tilstanden på dine vinduer og døre, så du kan få en professionel vurdering af, om de har brug for maling af vinduer eller døre – vi giver naturligvis både udvendige og indvendige karme og paneler en klat maling, når vi løser opgaven. Hvis du ønsker det, kan vi naturligvis give et godt tilbud på malerarbejdet.

Kontakt os og få en pris på maling af døre og vinduer

Hos Malerfirma Jeppe Just er vi erfarne i maling af døre og vinduer såvel som resten af dit hus. Slå på tråden for at høre nærmere om dine muligheder og overlad derefter trygt pensel, malerbøtte og hjem til os. Vi kan give dit hjem nyt liv til en billig pris – både indendørs og udendørs!

Har netop benytte mig af Jeppe Just. Jeppe er en top professionel maler, som overholder deadlines og fremføre et fremragende stykke arbejde. Er så tilfreds med arbejdet og så var Jeppe både hurtig og effektiv. Jeg kan kun give Jeppe min varmeste anbefaling.

Altid perfekt malerarbejde, og overholder altid aftaler.

Kontakt os​

Kontakt os

​Malerfirma Jeppe Just

Toftevej 10
8543 Hornslet

22 43 12 70

kontakt@mfjj.dk


CVR: 39674904

Telefontider

Mandag​ - Torsdag

8:00 - 16:00​

Fredag

8:00 - 14:00​

Lørdag og søndag

Lukket

Indhent uforpligtende tilbud

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Følg med på Facebook