opsætning af tapet

Vil du have hjælp med opsætning af tapet?

Tapet​ opsætning

Få erfarne malere til at sætte dit tapet op

Vil du have professionelle malere til at sætte dit tapet op? Malerfirmaet Jeppe Just kan spare dig for kampen med tapet og klister. Vi tilbyder vores ekspertise for dig, der bor i nærheden af Hornslet, Randers og Aarhus – uanset om du er privatkunde, eller du er fra det offentlige eller andet erhverv.

Kontakt os endelig, hvis du vil have et godt råd eller et tilbud på opsætning af tapet.

Slip for kampen med tapetet

Tapet er gennem de seneste år kommet på mode igen. Hvis tapetet er opsat af professionelle, kan det se eksklusivt ud og skabe en unik stemning. Mange vælger kun at sætte tapet op på én væg – på den måde kan man blande det minimalistiske hvide rum med elegance fra et smukt tapet.

Selvom tapet kan pynte dit hjem, så siges det også, at tapetsering er den ultimative test af et forhold – og hvorfor tage testen? Vi kan vi spare dig for at kæmpe med tapetopsætning på vægge såvel som skråvægge og hjørner. Vores professionelle malere kan ligeledes spare dig for balladen med opsætning af mønstret tapet, så du undgår at mønsteret bliver forskudt, og du får et flot og eksklusivt resultat.

Vi laver opsætning af tapet til en god pris

Hos Malerfirma Jeppe Just står vi klar til at give dig gode råd om opsætning af tapet til små priser. Med vores hjælp kan du få et flot resultat, som vil holde i de næste mange år.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet.

Har netop benytte mig af Jeppe Just. Jeppe er en top professionel maler, som overholder deadlines og fremføre et fremragende stykke arbejde. Er så tilfreds med arbejdet og så var Jeppe både hurtig og effektiv. Jeg kan kun give Jeppe min varmeste anbefaling.

Altid perfekt malerarbejde, og overholder altid aftaler.

Kontakt os​

Kontakt os

​Malerfirma Jeppe Just

Toftevej 10
8543 Hornslet

22 43 12 70

kontakt@mfjj.dk


CVR: 39674904

Telefontider

Mandag​ - Torsdag

8:00 - 16:00​

Fredag

8:00 - 14:00​

Lørdag og søndag

Lukket

Indhent uforpligtende tilbud

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Følg med på Facebook