​Facaderenovering

Maling af facade der holder i mange år

Maling af facade

Vi giver vi dit hjem kulør

Har du brug for at få malet dit hus? Hos Malerfirma Jeppe Just tilbyder vi maling af facade og maling af huse udvendig som indvendig. Vi kører ud til vores kunder i området omkring Aarhus, Randers og Hornslet.

I vores virksomhed er vi stolte af, at vi kan give vores ekspertise til private såvel som virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Kontakt os endelig, hvis du vil have et godt råd eller et tilbud på maling af din ejendom.

Kompetent rådgivning om farver og malingtyper

Vi sætter en ære i at levere god kvalitet til en billig pris. Du er selvfølgelig med inde over beslutningerne fra starten – og vi rådgiver dig om alt fra malingtyper til farvesammensætning, når du har brug for maling af facade.

Skal du f.eks. have malet en pudset facade på dit hus? Det er et stort projekt, som kræver stor ekspertise. Vi kan udføre maling af facaden, så den kan modstå vind og vejr de næste mange år.

Kontakt os og få et tilbud på maling af facade

Vi står klar til at give dig gode råd og besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring maling af facade.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Hos os kan du få et resultat, som du kan få glæde af hver eneste dag.

Har netop benytte mig af Jeppe Just. Jeppe er en top professionel maler, som overholder deadlines og fremføre et fremragende stykke arbejde. Er så tilfreds med arbejdet og så var Jeppe både hurtig og effektiv. Jeg kan kun give Jeppe min varmeste anbefaling.

Altid perfekt malerarbejde, og overholder altid aftaler.

Kontakt os​

Kontakt os

​Malerfirma Jeppe Just

Toftevej 10
8543 Hornslet

22 43 12 70

kontakt@mfjj.dk


CVR: 39674904

Telefontider

Mandag​ - Torsdag

8:00 - 16:00​

Fredag

8:00 - 14:00​

Lørdag og søndag

Lukket

Indhent uforpligtende tilbud

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Følg med på Facebook