gulve

Den rette maler til dig

Vi maler for vores kunder – og for vores egen stolthed

Når vi maler, maler vi ikke blot for vores kunder. Vi maler også for os selv og vores stolthed. Det færdige paramsat er vores visitkort og vi ønsker derfor at leverer det absolut bedste paramsat – hver gang.

En god maleroplevelse

Vi giver dig en god maleroplevelse både før, under og efter projektet. Med stort kendskab til malingstyper og farvesammensætning. Vi rådgiver først tålmodigt – derefter udfører vi opgaven grundigt – og endelig sørger vi for at rydde pænt op efter os selv. Og skulle du være i tvivl, så sker det hele til aftalt tid og pris!

Slå på tråden for at høre nærmere om dine muligheder og overlad derefter trygt pensel, malerbøtte og hjem til os! Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud på malerarbejde eller gulvservice på telefon 22431270 eller mail malerfirma@jeppejust.dk.

Har netop benytte mig af Jeppe Just. Jeppe er en top professionel maler, som overholder deadlines og fremføre et fremragende stykke arbejde. Er så tilfreds med arbejdet og så var Jeppe både hurtig og effektiv. Jeg kan kun give Jeppe min varmeste anbefaling.

Altid perfekt malerarbejde, og overholder altid aftaler.

Kontakt os​

Kontakt os

​Malerfirma Jeppe Just

Toftevej 10
8543 Hornslet

22 43 12 70

kontakt@mfjj.dk


CVR: 39674904

Telefontider

Mandag​ - Torsdag

8:00 - 16:00​

Fredag

8:00 - 14:00​

Lørdag og søndag

Lukket

Indhent uforpligtende tilbud

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Følg med på Facebook