spartling af væg

Spartling af væg med mange års erfaring

vægSpartling

Vi skaber grundlag for smukke vægge

Har du brug for hjælp med spartlingen? Hos Malerfirma Jeppe Just kan vi klare arbejdet, så du slipper for selv at kæmpe med spartel, sandpapir og spartelmasse ved spartling af væg.

Vi har mange års erfaring med at løse maleropgaver af alle typer. Vores malere kører ud til dig, der bor i området omkring Hornslet, Randers og Aarhus. Om du har en opgave på dit hus, en offentlig bygning eller din virksomhed, så springer vi til.

Vi giver dig en professionel vurdering

Mange vælger fuldspartling af vægge inden filtopsætning og maling, da det giver flotte og ensartede vægge. Der er imidlertid ikke så enkelt at lave det, som du måske tror, da der stor forskel på, om man spartler tapet, glasvæv eller et andet underlag – vi kan hjælpe dig med at vurdere væggenes type og tilstand, så du får et godt resultat.

Spartling af væg til en billig pris

Hos Malerfirma Jeppe Just har vi stor erfaring med spartling af væg og andet malerarbejde. Slå på tråden for at høre nærmere om dine muligheder og overlad derefter trygt spartling af din væg til os. Vi kan give dit hjem smukke vægge til en fornuftig pris. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål og udføre et solidt stykke arbejde.

Har netop benytte mig af Jeppe Just. Jeppe er en top professionel maler, som overholder deadlines og fremføre et fremragende stykke arbejde. Er så tilfreds med arbejdet og så var Jeppe både hurtig og effektiv. Jeg kan kun give Jeppe min varmeste anbefaling.

Altid perfekt malerarbejde, og overholder altid aftaler.

Kontakt os​

Kontakt os

​Malerfirma Jeppe Just

Toftevej 10
8543 Hornslet

22 43 12 70

kontakt@mfjj.dk


CVR: 39674904

Telefontider

Mandag​ - Torsdag

8:00 - 16:00​

Fredag

8:00 - 14:00​

Lørdag og søndag

Lukket

Indhent uforpligtende tilbud

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Følg med på Facebook