​KVALITETSMALER I SYDDJURS OG OMEGN

Malerarbejde

Har du brug for en professionel maler, som kan få dine vægge, lofter og gulve til at skinne bedre end nogen anden? Så ring til Malerfirma Jeppe Just! Firmaet klarer alle former for malerarbejde i Aarhus og omegn.

Firmaet kort og godt:

  • Erfaring siden 2003
  • Alt udendørs og indendørs malerarbejde
  • Gulvarbejde
  • Kemisk afrensning
  • Mug og skimmel behandling

Hvem styrer penslen?

Jeppe Just har knoklet for flotte malerparamsater, siden han startede i malerbranchen i 2003. I dag er han manden bag firmaet under samme navn, og sammen med sine dygtige ansatte udfører han opgaver for private, virksomheder, boligforeninger og offenlige institutioner.

Vi maler for vores kunder – og for vores egen stolthed

Når vi maler, maler vi ikke blot for vores kunder. Vi maler også for os selv og vores stolthed. Det færdige paramsat er vores visitkort og vi ønsker derfor at leverer det absolut bedste paramsat – hver gang.

En god maleroplevelse

Vi giver dig en god maleroplevelse både før, under og efter projektet. Med stort kendskab til malingstyper og farvesammensætning. Vi rådgiver først tålmodigt – derefter udfører vi opgaven grundigt – og endelig sørger vi for at rydde pænt op efter os selv. Og skulle du være i tvivl, så sker det hele til aftalt tid og pris!


Slå på tråden for at høre nærmere om dine muligheder og overlad derefter trygt pensel, malerbøtte og hjem til os! Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud på malerarbejde eller gulvservice på telefon 22431270 eller mail malerfirma@jeppejust.dk.

Har netop benytte mig af Jeppe Just. Jeppe er en top professionel maler, som overholder deadlines og fremføre et fremragende stykke arbejde. Er så tilfreds med arbejdet og så var Jeppe både hurtig og effektiv. Jeg kan kun give Jeppe min varmeste anbefaling.

Altid perfekt malerarbejde, og overholder altid aftaler.

Kontakt os​

Kontakt os

​Malerfirma Jeppe Just

Toftevej 10
8543 Hornslet

22 43 12 70

kontakt@mfjj.dk


CVR: 39674904

Telefontider

Mandag​ - Torsdag

8:00 - 16:00​

Fredag

8:00 - 14:00​

Lørdag og søndag

Lukket

Indhent uforpligtende tilbud

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Følg med på Facebook